lugt fra skeden efter samleje victoriamilan dk

De to kønssygdomme kan være svære at få øje på, fordi de i flere tilfælde ikke giver symptomer. PH-balancen forskydes også, hvilket påvirker skedens bakterieflora, så udflåddet kan få et andet udseende end normalt, og i denne forbindelse kan lugten også ændres. Herpes-virus er ikke en farlig sygdom, men den adskiller sig fra andre kønssygdomme ved, at den ikke kan frigøres fra kroppen igen. Hormonerne påvirker skeden på flere måder: slimhinden bliver tykkere, og der udskilles derfor mere sekret end normalt. Oplever du derfor disse symptomer sammen med øget lugt fra skeden, kan det være et tegn på én af de to kønssygdomme. Balancen i bakteriefloraen er en hårfin balance, som kan slås ud af kurs af mange grunde. Kvinders lugtesans påvirkes under graviditeten, så oplevelsen af lugt og smagsindtryk ændres. Hvis du oplever symptomer, som ikke er normale.

Videos

Cum on ex ass.

Betaendelse: Lugt fra skeden efter samleje victoriamilan dk

Det fører også typisk til kløe og dårlig lugt fra skeden. Mandens sæd har derimod en højere, basisk pH-værdi, og når de to lugt fra skeden efter samleje victoriamilan dk sekreter blandes, stiger den samlede pH-værdi. Og det kan give anledning til en grim og ubehagelig lugt. Intim Glide modvirker kløe, tørhed og irritation i forbindelse med sex. De er harmløse, men de kan være til stor gene. lugt fra skeden efter samleje victoriamilan dk

Videos

Thai Body Massage.

Lugt fra skeden efter samleje victoriamilan dk - Udfl?d fra skeden

Betændelse i skeden kaldes bakteriel vaginose på fagsprog. Lugten kan blive kraftigere efter samleje, når sæd og udflåd bliver blandet. Skeden holdes fugtig på grund af dannelse af slim, og det er dette slim, som viser sig som udflåd.

på Lugt fra skeden efter samleje victoriamilan dk

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort